Openbare computer

Heb je problemen met je computer en moet je dringend iets opzoeken? Heb je thuis geen computer en je zou graag wat informatie opzoeken of wens je een afspraak te maken bij de gemeentediensten? Dan biedt onze openbare computer de oplossing voor je.

In LDC de Braambeier en LDC Jonkhove beschikken we over een aantal openbare computers. Deze zijn beschikbaar in een ruimte die toegankelijk is voor iedereen, namelijk in de cafetaria van LDC de Braambeier en in de uitleendienst van de bibliotheek in LDC Jonkhove.

Je kan gerust gratis gebruik maken van de computers. Wens je iets af te printen? Geen probleem. Ook dit kan je gerust doen, mits betaling. Als je vragen hebt rond het gebruik van de computers, kan je gerust een van de medewerkers van het dienstencentrum aanspreken. Zij staan altijd ter beschikking bij vragen of problemen.

In deze ruimtes liggen ook steeds kranten ter beschikking van de bezoekers.

De openbare computerruimte van LDC de Braambeier is vrij te bezoeken tijdens de openingsuren van het dienstencentrum, namelijk van dinsdag tot donderdag van 9u tot 17u. Op maandag van 10u tot 17u en op vrijdag van 9u tot 16u.

De openbare computerruimte van LDC Jonkhove is vrij te bezoeken van maandag tot dinsdag van 9u tot 17u.