De Braambeier

De Braambeier is een erkend lokaal dienstencentrum, gevestigd in het hart van Zedelgem dorp. Een laagdrempelige ontmoetingsplaats met een warme en huiselijke sfeer waar iedereen welkom is.

LDC de Braambeier  opende zijn deuren op 13 december 2010 en was voorheen gevestigd op een andere locatie en onder een andere naam, LDC De Varens. Sinds 2005 heeft het dienstencentrum een erkenning voor LDC De Varens. Bij het openen van het nieuwe dienstencentrum, De Braambeier in 2010, werd de erkenning overgezet naar LDC De Braambeier.

Ondertussen is LDC de Braambeier uitgegroeid tot een bloeiend huis waar iedereen terecht kan, jong of oud, ongeacht elke levensbeschouwelijke overtuiging.

Je kan hier elke werkdag terecht voor een lekkere warme maaltijd, voor een leuke babbel met de medewerkers of met oude bekenden, het nemen van een douche, enz. Naast ons groot aantal diensten bieden wij ook heel wat ontspanning en vormingen aan. Het betreft een ruim aanbod van oa. pc-lessen, voordrachten, yoga, kaartnamiddagen, bingo, zitturnen, enz.Voor meer uitleg over alle diensten die wij aanbieden, verwijzen wij graag door naar de pagina “diensten”. De link kan je rechts op de pagina terugvinden.

Heb je interesse in onze activiteiten, maar kan je de juiste datum niet terugvinden? Geen probleem. Je kan onze activiteitenkalender raadplegen op de website. De link hiervoor kan je rechts terugvinden op de pagina.

Heb je bepaalde vragen rond verschillende onderwerpen? Geen probleem. Onze medewerkers weten er wel raad mee. Stel gerust je vragen aan de medewerkers van ons dienstencentrum. Kunnen wij niet direct een antwoord geven op je vraag, dan verwijzen wij je graag door naar de juiste dienst.

Daarnaast stellen wij onze infrastructuur ter beschikking voor verenigingen en organisaties (cafetaria/polyvalente zaal/leskeuken/vergaderruimtes). Voor meer informatie verwijzen wij graag door naar het evenementenloket via de link rechts op de pagina.

Openingsuren

ma 11:00 - 16:30u
di 11:00 - 16:30u
wo 11:00 - 16:30u
do 11:00 - 16:30u
vr 11:00 - 13:30u
za Gesloten
zo Gesloten