Jonkhove

LDC Jonkhove is een erkend lokaal dienstencentrum dat gevestigd is in het hart van Aartrijke. Wij zijn een laagdrempelige ontmoetingsplaats met een warme en huiselijke sfeer waar iedereen welkom is.

Vijftig jaar lang was het oude Jonkhove het kloppend hart van Aartrijke. Verschillende verenigingen waren gevestigd in de oude gebouwen van Jonkhove. Iedereen is het erover eens: LDC Jonkhove was en is een ontmoetingsplaats voor jong en oud.

Het “nieuwe” Jonkhove opende zijn deuren op 4 januari 2016. Sindsdien zijn wij een vaste waarde in het vrijetijdsleven te Aartrijke.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd door het lokaal dienstencentrum en/of in samenwerking met plaatselijke verenigingen: biljart, petanque, kaarten, schaken, dansnamiddag, crea, koken, bingo, rad van fortuin, rolstoeldansen, cursussen, informatieve sessies (rond voeding, gezondheid, technologie, actualiteit,...). De activiteitenkalender kan je terugvinden via de link rechts op de pagina.

Daarnaast wordt er, net zoals in de andere dienstencentra, ondersteuning aangeboden op het vlak van thuiszorg. Je kan er elke werkdag terecht voor een warme maaltijd, het nemen van een douche, een leuke babbel met de medewerkers of met oude bekenden, enz. AL onze diensten kan je raadplegen via de link rechts op de pagina.

Heb je bepaalde vragen rond verschillende onderwerpen? Geen probleem. Onze medewerkers weten er wel raad mee. Stel gerust je vragen aan de medewerkers van ons dienstencentrum. Kunnen wij niet direct een antwoord geven op je vraag, dan verwijzen wij je graag door naar de juiste dienst.

Naast het aanbod van het lokaal dienstencentrum kan je in LDC Jonkhove ook terecht voor andere dienstverlening:

De bibliotheek bevindt zich ook binnen dit gebouw. Het is een volwassen-en jeugdafdeling. De onthaalruimte van de bib is open tijdens de openingsuren van het dienstencentrum, waardoor je kranten en de computers kan consulteren tijdens de kantooruren.

Aan het onthaal vind je de gemeentelijke dienstverlening. Beter gekend als het 'deelgemeentehuis' waar je terecht kan voor verschillende producten van de dienst burgerzaken.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot het huren van onze zalen. Voor meer informatie verwijzen wij graag door naar het evenementenloket via de link rechts op de pagina.

Openingsuren

ma 11:00 - 16:30u
di 11:00 - 16:30u
wo 11:00 - 16:30u
do 11:00 - 13:30u
vr 11:00 - 16:30u
za Gesloten
zo Gesloten