Wielrenners aan het rijden in een wielerwedstrijd.

Driedaagse Brugge - De Panne

De Driedaagse Brugge - De Panne is een wielerwedstrijd die jaarlijks in het uiterste westen van Vlaanderen wordt gereden. Naar goede gewoonte gaat de wedstrijd door eind maart. Dit wielerevent, dat hoort bij de World Tour en ook op televisie wordt uitgezonden, doet verschillende gemeenten aan zoals Brugge, Zedelgem, Middelkerke, Zottegem, Oudenaarde, Koksijde en De Panne. Op 23 maart staan de mannen aan de start, op donderdag 24 maart is het de beurt aan de vrouwen.

Passage in Zedelgem
De koers komt vanaf de N32 (Torhoutsesteenweg) richting Loppemsestraat, Groenestraat, Brugsestraat, Eernegemsestraat en verder richting Ichtegem. Op woensdag 23 maart is de passage van de heren voorzien tussen 12u15 en 12u40. Op donderdag 24 maart zijn het de dames die zullen passeren tussen 13u00 en 13u30. Hierdoor zal er een parkeerverbod zijn langs de Groenestraat op beide dagen vanaf 11u30 tot en met 13u30.

Download hieronder het volledige parcours en bijhorende tijdstabel. Voor meer info over de driedaagse, surf naar https://bruggedepanneclassic.be/.