Een man met een lamp als hoofd in teken van de cultuurvoorstellingen.

Cultuurprogramma 2021-2022

17 augustus 2020

Na een lange periode van maatregelen en voorwaarden, is er nu steeds meer perspectief op beterschap. Ook op cultureel vlak zien we het licht aan het einde van de tunnel.

Dit voorjaar biedt de gemeente 5 voorstellingen waarvan eentje alvast uitverkocht is.
De ticketverkoop is gestart en de gemeentelijke cultuurdienst rolt letterlijk de rode loper uit om haar bezoekers te ontvangen, dit als hartelijke verwelkoming en blijdschap terug cultuur te kunnen organiseren! Bezoekers aan Zedelgemse cultuurvoorstellingen krijgen bovendien een extraatje door het aanbieden van een consumptiebon.

“ De gemeentelijke cultuurdienst doet er alles aan opdat bezoekers op een veilige, corona proof-manier, de cultuurvoorstellingen kunnen bijwonen. De regels worden nauw opgevolgd. We vinden het zo belangrijk dat mensen opnieuw actief cultuur kunnen komen opsnuiven en artiesten ‘live’ kunnen zien optreden, dat biedt toch allemaal veel meer sfeer, gezelligheid en connectie met elkaar. Het verlicht op velerlei vlak onze maatschappij. Kom dus gerust ook met de kinderen naar de familievoorstelling bijvoorbeeld, een aanrader om kinderen vroeg met theater in contact te brengen.” aldus schepen van cultuur Charlotte Vermeulen

Kom jij ook je licht opsteken tijdens één of meerdere voorstellingen? We kijken er alvast naar uit jullie allen terug te zien.
Meer info en tickets vind je hier terug.

Cultuurprogramma 2021-2022