Cultuurseizoen 2023-2024

Wegwijs bij het kopen van tickets via ons online ticketingsysteem: raadpleeg de handleiding onderaan deze pagina toegevoegd.

We hebben voor dit cultuurseizoen opnieuw een gevarieerd aanbod samengesteld met theater, comedy en familievoorstellingen, muziekoptredens, tentoonstellingen en culturele activiteiten voor alle leeftijden. 
Download de cultuurbrochure onderaan deze pagina.
Klik hier om online je tickets te boeken.

CULTUURVOORSTELLINGEN 2023 - 2024

  Cultuurseizoen 2023 - 2024 zit vol verrassende troeven! 

  Informatie over het cultuurprogramma is te vinden in Zedelgem Magazine of via Uit in Zedelgem. Tickets kunnen gekocht worden via onderstaande linken.

  Overzicht lokale programmatie

  Volg onze UitInZedelgem voor meer informatie en ontdek welke troeven de cultuurdienst in handen heeft!

  Ben je van Zedelgem, Aartrijke, Loppem of Veldegem en wil je graag eens op een podium in Zedelgem staan? Vul dan dit formulier zeker in! De cultuurdienst is een databank van podiumkunstenaars en artiesten aan het aanmaken. 

  Lokaal Troef!

  Een van de vele troeven zijn onze lokale artiesten en podiumkunstenaars. We gaan buiten onze cultuurzaal en trekken naar de deelgemeenten. We geven de Zedelgemse verenigingen de kans om samen met ons een evenement te organiseren. Iedereen is welkom! Welke troeven de lokale programmatie heeft, leggen we nog niet op tafel. Meer informatie volgt via onze communicatiekanalen. Houd dus zeker onze website en sociale media 'UitInZedelgem' in de gaten. Daar zul je de verschillende locaties zien, wanneer het doorgaat en wat de verenigingen zullen organiseren.

  Overzicht voorstellingen en activiteiten

   

   

  60 jaar on tour / Liliane Saint-Pierre - livestream voorstelling

  Maandag 8 januari 2024 - 14u00

  "Een leven op de planken, een leven vol muziek"

  1964 - We gotta stop … De titel en eerste zin van een eerste grote hit, die ondanks de Engelstalige titel in het Nederlands werd gezongen. Maar stoppen? Geen denken aan. Integendeel, het werd een schot in de roos en de start van haar lange carrière. 60 jaar later is de muziek, het podium, nog steeds haar grote liefde, haar passie. Of zoals John Miles het zo prachtig verwoordde: ‘Music was my first love and it will be my last’! Een straf concert, waarbij Liliane het livestreampubliek persoonlijk en warm welkom heet, niet te missen!

  • Standaard 5,00 EUR

  Locatie: LDC De Braambeier

  Tickets: reservatie via LDC De Braambeier tijdens de openingsuren

  Badje vol met stroop - Guga Baul & Jonas Van Thielen - 𝗨𝗜𝗧𝗩𝗘𝗥𝗞𝗢𝗖𝗛𝗧

  Zaterdag 24 februari 2024 - 20u00

  Guga Baul en Jonas Van Thielen, allebei kinderen van het magische jaar 1986, nemen je mee op een heerlijke trip naar de beste Vlaamse fictie van de jaren 80 en 90. Spilfiguur van hun verhaal is de Vlaamse oppergod van de comedy, onsterfelijk als Hector en Koko Flanel: Urbanus. De reis brengt hen verder naar Postbus X, Kulderzipken, FC De Kampioenen, De Droomfabriek... alles wat die twee decennia kleur heeft gegeven moet worden doorgegeven aan het nageslacht, mijn gedacht!

  • Standaard 25,00 EUR
  • +65/PlusPas 23,50 EUR
  • -26 20,00 EUR

  Locatie: GC De Groene Meersen

  Tickets: Badje vol met stroop

  Raar, hé?! – Gili - Laatste Tickets - 𝗟𝗔𝗔𝗧𝗦𝗧𝗘 𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦

  Vrijdag 8 maart 2024 - 20u00

  Een comedy show vol magie en mentalisme met de favoriete acts van Gili Mentalisme, humor, wetenschap, illusionisme, buikspreken... maar ook fijne leugens en eerlijk boerenbedrog. Wie al eens naar comedian-mentalist Gili is gaan kijken weet dat deze man niet voor één stiel te vangen is. Zijn shows zijn als het ware een symfonie van al deze elementen, en het publiek laat zich met plezier meeslepen.

  • Standaard 21,00 EUR
  • +65/PlusPas 19,50 EUR
  • -26 16,00 EUR

  Locatie: GC De Groene Meersen

  Tickets: Raar, hé?!

  Familievoorstelling Lelijke eendje - HET EI / Bo Spaenc

  Donderdag 4 april 2024 - 15u00-15u45

  Voor kindjes van 3 tot 7 jaar

  Een lelijk eendje trekt op zijn alleentje de wereld in: de grote wijde dierentuin. Vol aardige of eigenaardige beesten en figuren, soms grappige, soms zure…. Met op het puntje van zijn snavel de vraag: wat voor eentje ben ik nu?

  • Standaard 7,00 EUR
  • Gezinsbond 5,50 EUR

  Locatie: GC De Groene Meersen

  Tickets: Lelijke Eendje

  In samenwerking met de Gezinsbond

  David Vandyck - Akoestisch concert

  Zaterdag 27 april 2024 - 20u00

  Singer-Songwriter David Vandyck (uit Zedelgem) is reeds ruime tijd een vaste waarde in Vlaanderen. Een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van zijn debuutalbum, talloze hoge notering in de Ultratop Vlaamse Top 30 en de albumlijsten, 2 Awards (beste zanger in 2019 en beste videoclip in 2015) tijdens het Gala Van De Loftrompetten van MENT TV en Sabam, een Radio2 Zomerhit nominatie voor ‘Ik Leef Voor Jou’, uitverkochte theatertournees,…

  • Standaard 23,00 EUR
  • +65/PlusPas 21,50 EUR
  • -26 18,00 EUR

  Locatie: GC De Groene Meersen

  Tickets: David Vandyck

  Surprise concert - Cappaert - 'Wild Bouquet'

  Zaterdag 15 juni 2024 - 20u00

  We starten het cultuurseizoen in oktober met Filip Bollaert, Ben Crabbé en Eric Melaerts. De eerste kaart die we op tafel leggen. Doorheen het seizoen passeren er nog een aantal topartiesten en is er plaats voor nieuwe projecten. We willen niet alleen cultuur brengen in de cultuurzaal, maar ook in de verschillende deelgemeenten. Kwestie van dit cultuurseizoen in schoonheid af te sluiten, willen we in juni 2024 onze laatste troef uitspelen! Wie, wat en waar die laatste troef zal zijn, houden we nog even achter de hand. Ook dit zal je kunnen ontdekken op de website van de gemeente of onze sociale media.

  Standaard 25,00 EUR

  • +65/PlusPas 23,50 EUR
  • -26 20,00 EUR

  Locatie: Sint - Martinuskerk Loppem

  Tickets: Cappaert

   Vlaanderen Feest! 2024

   Op 11 juli 2024 viert Zedelgem opnieuw Vlaanderen Feest! We kijken alvast uit naar een editie vol muziek, ambiance, elkaar en vooral veel leute! Kom dus zeker op de Vlaamse Feestdag naar het Pater Amaat Vynckeplein en vier samen met de rest van Zedelgem, de Vlaamse Feestdag! Meer informatie volgt... Hou dus zeker de website en onze sociale media in het oog en ontdek als eerste welke artiest we in 2024 mogen verwelkomen.

   Ticketverkoop

   * Koop hier je tickets online.

   * Ook aan de balie van het onthaal in het gemeentehuis kun je tickets kopen.

   Houd er rekening mee dat er geen ticketverkoop meer is aan de kassa van de voorstelling, je koopt dus steeds je tickets op voorhand. Onderaan deze pagina vind je een handleiding voor de online bestelling van je tickets. Ondervind je problemen? We helpen je graag telefonisch via 050/288605. 

   Praktische info

   * Heb je een fysieke beperking? Er zijn zitplaatsen en rolstoelplaatsen voorzien op de begane grond die gereserveerd kunnen worden via de cultuurdienst (cultuur@zedelgem.be of 050/288605)
   * Het volledige cultuurprogramma alsook de praktische info rond prijzen en ticketvoorwaarden vind je in de brochure die je onderaan deze pagina kunt downloaden. 

   Praktische informatie