Cultuurseizoen 2022-2023

Wegwijs bij het kopen van tickets via ons online ticketingsysteem: raadpleeg de handleiding onderaan deze pagina toegevoegd.

Cultuurvoorstellingen 2022-2023

  We hebben voor dit cultuurseizoen opnieuw een gevarieerd aanbod samengesteld met theater, comedy en familievoorstellingen, muziekoptredens, tentoonstellingen en culturele activiteiten voor alle leeftijden. 
  Download de cultuurbrochure onderaan deze pagina.
  Klik hier om online je tickets te boeken.

  Overzicht voorstellingen

   

   

   

  abonnement
  Bij aankoop van tickets voor vier voorstellingen wordt je abonnementskorting (20% korting op de standaardprijs) automatisch verrekend.

  * Koop hier je tickets online.

  * Ook aan de balie van het onthaal in het gemeentehuis kun je tickets kopen.

  Houd er rekening mee dat er geen ticketverkoop meer is aan de kassa van de voorstelling, je koopt dus steeds je tickets op voorhand. Onderaan deze pagina vind je een handleiding voor de online bestelling van je tickets. Ondervind je problemen? We helpen je graag telefonisch via 050/288605. 

  Praktische info

  * Heb je een fysieke beperking? Er zijn zitplaatsen en rolstoelplaatsen voorzien op de begane grond die gereserveerd kunnen worden via de cultuurdienst (cultuur@zedelgem.be of 050/288605)
  * Het volledige cultuurprogramma alsook de praktische info rond prijzen en ticketvoorwaarden vind je in de brochure die je onderaan deze pagina kunt downloaden.