Cultuurseizoen 2022-2023

Gratis evenementen

dinsdag 1 november om 17u
Reveil
troostmoment met muziek en woord
gratis - Begraafplaats Sint-Eligius

zondag 20 november van 9u30 tot 11u50
Kunstendag voor kinderen
leuke workshops voor kinderen van 6 tot 12 jaar
gratis - GC De Groene Meersen

Cultuurvoorstellingen 2022-2023

  We hebben voor dit cultuurseizoen opnieuw een gevarieerd aanbod samengesteld met theater, comedy en familievoorstellingen, muziekoptredens, tentoonstellingen en culturele activiteiten voor alle leeftijden. 
  Download de cultuurbrochure onderaan deze pagina.

  Overzicht voorstellingen

           2022

           2023

  abonnement
  Bij aankoop van tickets voor vier voorstellingen wordt je abonnementskorting (20% korting op de standaardprijs) automatisch verrekend.

  * Je kunt online tickets kopen of aan de balie van het onthaal in het gemeentehuis. Houd er rekening mee dat er geen ticketverkoop meer is aan de kassa van de voorstelling, je koopt dus steeds je tickets op voorhand. Onderaan deze pagina vind je een handleiding voor de online bestelling van je tickets. Ondervind je problemen? We helpen je graag telefonisch via 050/288605. 

  Praktische info

  * Heb je een fysieke beperking? Er zijn zitplaatsen en rolstoelplaatsen voorzien op de begane grond die gereserveerd kunnen worden via de cultuurdienst (cultuur@zedelgem.be of 050/288605)
  * Het volledige cultuurprogramma alsook de praktische info rond prijzen en ticketvoorwaarden vind je in de brochure die je onderaan deze pagina kunt downloaden.