CULTUUR VERLICHT

Cultuurseizoen 2021-2022

We hebben voor dit cultuurseizoen opnieuw een gevarieerd aanbod samengesteld met theater-, comedy- en familievoorstellingen, diverse muziekoptredens en culturele activiteiten voor alle leeftijden.
Onze laatste voorstelling voor dit cultuurjaar:

  • Vrijdag 20 mei om 20u: Walter Baele - Best of Baele (humor) - zaal Wilgenmeers, De Groene Meersen

    Bij aankoop van een ticket voor deze voorstelling, ontvang je een consumptiebon die je in de foyer kan gebruiken na de voorstelling of in sportcafé De Groene Meersen op een later moment.

* Je kunt online tickets kopen of aan de balie van het onthaal in het gemeentehuis. Houd er rekening mee dat er geen ticketverkoop meer is aan de kassa van de voorstelling, je koopt dus steeds je tickets op voorhand. Onderaan deze pagina vind je een handleiding voor de online bestelling van je tickets. Ondervind je problemen? We helpen je graag telefonisch via 050/288605. 

Praktische info

* Heb je een fysieke beperking? Er zijn zitplaatsen en rolstoelplaatsen voorzien op de begane grond die gereserveerd kunnen worden via de cultuurdienst (cultuur@zedelgem.be of 050/288605)
* Het volledige cultuurprogramma alsook de praktische info rond prijzen en ticketvoorwaarden vind je in de brochure die je onderaan deze pagina kunt downloaden. 

Cultuurseizoen 2022-2023

Start verkoop abonnementen op 20 juni 2022
Start verkoop losse tickets op 27 juni 2022