De voorpagina van de brochure Zedelgem Realiseert.

Zedelgem Realiseert! Brochure met de opvallendste realisaties van de gemeente

30 juni 2023

Samen met de zomereditie juli-augustus 2023 van het gemeentelijk infoblad Zedelgem magazine, ontvangen alle Zedelgemse huishoudens de brochure ‘Zedelgem Realiseert’. In de brochure wordt een stand van zaken aan de burger voorgesteld van projecten in uitvoering van het Meerjarenplan 2020-2025. 

Burgemeester Annick Vermeulen en schepen van communicatie Jurgen Dehaemers: “Met deze brochure willen we de Zedelgemse burgers goed informeren over wat tot hiertoe aan opvallendste projecten door ons gemeentebestuur is gerealiseerd en dit naast de dagelijkse dienstverlening en het reguliere gemeentelijk aanbod. We informeren maandelijks via het Zedelgem magazine, dagelijks via de gemeentelijke website en sociale media, maar van deze grotere projecten wilden we ook een huis-aan-huis brochure bij alle huishoudens verdelen want ook wie niet digitaal actief is heeft recht op duiding bij wat zijn/haar gemeentebestuur realiseert.”

De brochure ‘Zedelgem Realiseert’ is ook steeds raadpleegbaar en te downloaden op de website, waar je ook alle uitgaven van Zedelgem magazine kan raadplegen en downloaden.