Het logo van de warmste week.

Zedelgem omarmt initiatieven ten voordele van De Warmste Week

23 oktober 2019

Organiseer je met vrienden of als vereniging een activiteit voor het goede doel De Warmste Week 2019? Laat het dan zeker weten aan de gemeente, die je activiteit mee kenbaar zal maken op de gemeentelijke website en bij de activiteitenkalender op de website. Bovendien kunnen evenementen en organisaties die doorgaan op grondgebied Zedelgem zich op basis van een gemeentelijk reglement beroepen op het gratis ontlenen van gemeentelijk materiaal en het gratis huren van gemeentelijke zalen.

Alle initiatieven die doorgaan in Zedelgem en doorgegeven worden aan de gemeente vind je terug in de Kalender op de website. Je herkent ze aan het logo van De Warmste Week.

Maak je activiteit voor De Warmste Week kenbaar bij de gemeente
Wat moet je doen?

Stuur de informatie over je activiteit en een flyer of affiche door naar het e-mailadres info@zedelgem.be . Let erop a.u.b. dat je alle nodige info meestuurt:
- Wat?
- Waar?
- Wanneer?
- Organisator?
- Contactgegevens organisatie/organisator
- Indien je ook gratis gebruik maakt van gemeentelijk materiaal of gratis een gemeentelijke zaal huurt op basis van het reglement ‘aanvraag goede doelen’, plaats dan ook het logo van de gemeente Zedelgem op je affiche en flyer.

Richt je aanvraag ‘organisatie ten voordele van een goed doel’ met duidelijke vermelding van De Warmste Week tot de dienst evenementen:
1. vraag je evenement aan via https://evenementen.zedelgem.be/  : ga naar evenement > nieuwe aanvraag > algemeen type evenement: aanvraag goed doel en een beschrijving ervan;
2. de dienst evenementen zal de aanvragen voor initiatieven in het kader van De Warmste Week erkennen als goed doel waardoor je vervolgens bij aanvraag materiaal de gemeentelijke accommodatie en/of materialen gratis zal kunnen huren/gebruiken.
3. de aanvraag van materiaal en zaal dient dan ook te gebeuren  via https://evenementen.zedelgem.be/

Wat vraagt de gemeente aan jou(w)/organisatie in retour?
- gebruik het logo van gemeente Zedelgem op alle publicaties (affiches, flyers,…) van je evenement of activiteit als je gratis gebruik maakt van materiaal en/of accommodatie;
- bezorg maximum 3 maanden na je activiteit aan de dienst evenementen ingezamelde informatie/bewijsstukken die aantonen dat de ingezamelde middelen besteed werden aan het goede doel.

Het reglement dat hier van toepassing is kan via volgende link geraadpleegd worden :  https://evenementen.zedelgem.be/ > algemene info > evenementen.

Het reglement is van toepassing op aanvragen voor organisaties op grondgebied Zedelgem ten voordele van goede doelen die aan de voorwaarden van dit gemeentelijk reglement voldoen.

Voor meer info:
- over het reglement gratis gebruik gemeentelijk materiaal en accommodaties in kader van goede doelen: vraag naar de dienst evenementen
- over de promo van je activiteit: vraag naar de dienst communicatie