Iemand houdt een cadeautje vast voor Kerstmis.

Xmas-4-all: 100 Zedelgemse gezinnen helpen 100 Zedelgemse gezinnen

25 november 2021

Elk jaar zijn er tijdens de feestdagen gezinnen die niet kunnen delen in de feestvreugde, omdat niemand aan hen denkt of omdat het financieel niet haalbaar is. Het gaat om meer mensen dan je zou vermoeden, ook in Zedelgem. Ouderen, vereenzaamde mensen, alleenstaande ouders met kinderen of zij die door tegenslag minder geluk hebben gehad.

Tien jaar geleden vond Lions Oostkamp hierop een antwoord: Xmas-4-all. Samen met de sociale dienst van de gemeente Zedelgem bezorgen ze tijdens de feestdagen aan heel wat kwetsbare families een mooie feestmand met kwaliteitsproducten.

Omwille van de coronacrisis heeft Lions Oostkamp dit jaar niet de nodige fondsen kunnen ophalen om deze manden te voorzien. Daarom vragen ze via de actie 100 gezinnen helpen 100 gezinnen aan Zedelgemse gezinnen voor een financiële bijdrage. Met een bijdrage van 50 euro help je een andere Zedelgems gezin. Je geeft meer dan een volle feestmand: je geeft hen hoop en het gevoel dat ze niet vergeten worden.

Wil jij ook een ander gezin uit Zedelgem laten delen in de feestvreugde?
Stort 50 euro op het rekeningnummer van de Koning Boudewijnstichting: BE10 0000 0000 0404 met als mededeling 623/3626/80079. Iedereen die een storting doet ontvangt een fiscaal attest.