Wie wordt de ambachtsman of -vrouw van 2020?

De 15de editie van de nationale wedstrijd Ambacht in de kijker gaat van start. Opnieuw geven we de ambachtelijke sector de volle aandacht die het verdient. Deze wedstrijd, ondersteund door de FOD-economie en talrijke partners, heeft als doel om kwaliteitsvolle ambachtsmannen en -vrouwen te laten schitteren, om de ambachten te promoten bij het grote publiek en ook de jongeren te enthousiasmeren voor deze sector.

Laat van je horen, vertel gepassioneerd over je beroep en deel je vakkennis met het publiek. Kroon jezelf deze editie tot één van de tien ambassadeurs van de Belgische ambachtssector. Alle deelnemende artiesten worden op de website www.ambachtindekijker.com vermeld en staan als ambassadeurs van “Ambacht in de kijker 2020” het hele wedstrijdverloop in de schijnwerpers.
Er zijn drie verschillende prijzen te winnen: de Ambachtsprijs 2020 ter waarde van € 3000, de Juryprijs en de publieksprijs, elk ter waarde van € 1000. De winnaar van deze laatste prijs wordt rechtstreeks door het publiek verkozen: iedereen kan online een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete ambachtsman of -vrouw.

Inschrijven kan tot en met 7 februari op www.ambachtindekijker.com