Wegenwerken op kruispunt Noordstraat - Brugse Heirweg

Op het kruispunt Noordstraat - Brugse Heirweg zijn de komende maanden werken gepland voor de herinrichting van het kruispunt. Gelijktijdig worden voorbereidende rioleringswerken uitgevoerd om op termijn een gescheiden rioleringsstelsel aan te leggen in de Noordstraat.

Planning:

  • Van 4 januari 2021 tot midden februari 2021 worden de nutswerken uitgevoerd in het kruispunt. Hierbij wordt doorgang vanaf de Brugse Heirweg op het kruispunt onderbroken. Door middel van 3-kleurige lichten zal doorgang mogelijk blijven langs de Noordstraat.
     
  • Van midden februari 2021 tot eind april 2021 worden de infrastructuurwerken uitgevoerd. Hierbij worden rioleringen aangepast, het wegdek vernieuwd en de aansluiting voor de fietsers op het fietspad richting Jabbeke geoptimaliseerd. In deze periode wordt de doortocht op dit kruispunt volledig onderbroken.

Als bijlage vind je de concrete hinder voor doorgang. Omleidingen zijn voorzien voor het verkeer, maar in kader van noodgevallen is het toch opportuun dat de concrete hinderlocaties gekend zijn om eventueel via secundaire wegen de locaties te bereiken.