Iemand trapt tegen de voetbal die vooruit vliegt.

Voetbalpronostiek Zedelgem

6 mei 2021

Wie wordt deze zomer dé voetbalkenner van Zedelgem?

Komende zomer staat het EK voetbal voor de deur en wordt het voor onze ‘Gouden Generatie’ stilaan het tornooi van de laatste kans op eeuwige roem. Een pronostiekje is onlosmakelijk verbonden met een EK... Staan onze Rode Duivels in juli op de Grote Markt met de beker in hun handen? Of worden we opnieuw gedwarsboomd door de Fransen? Gemeente Zedelgem heeft alvast iets in petto voor al haar handelaars en inwoners.

Voetbalpronostiek bij lokale handelaars

In samenwerking met Tifogame voorziet de gemeente een gepersonaliseerd online pronostiekplatform voor elke handelaar van de gemeente. Omdat de lokale economie van de gemeente hard getroffen werd door het coronavirus, lanceert het gemeentebestuur deze actie om de lokale economie opnieuw een boost te geven en shoppen voor de inwoners opnieuw fun te maken.

Verschillende handelaars, verspreid over de gemeente Zedelgem, nemen deel aan de actie en hebben een eigen pronostiek op Tifogame. Ga langs bij de deelnemende handelaars en ontvang een code om deel te nemen. Met de code krijg je toegang tot de pronostiek en kan je meedingen naar de vele fantastische prijzen! Deelnemen is gratis.

Het pronostiekplatform zal beschikbaar zijn vanaf 11 mei. Het EK start op 11 juni en eindigt op 11 juli.
 

Meer dan 1.000 euro aan Zedelgemse cadeaubonnen en vele mooie prijzen bij de lokale handelaars te winnen!

Daarbovenop heeft de gemeente ook een eigen algemeen klassement waar meer dan 1.000 euro aan Zedelgemse cadeaubonnen te winnen valt. De hoofdprijs is een Zedelgemse cadeaubon van maar liefst 200 euro! Ook jouw lokale handelaars zetten zeer mooie prijzen in die je kan winnen.