Het logo van de Vlaamse overheid.

Vind jouw uitnodiging voor je COVID-19-vaccinatie op Mijn Burgerprofiel

Vanaf nu vind je op de corona-webpagina op de gemeentelijke website van Zedelgem de link terug om je aan te melden op het digitaal platform ‘Mijn Burgerprofiel’. Activeer ‘Mijn Burgerprofiel’ om naast de uitnodiging die per post komt, ook online je uitnodiging voor de COVID-19-vaccinatie te zien.

Je persoonlijke vaccinatiegegevens

Sinds kort werd op ‘Mijn Burgerprofiel’ een tabblad ‘Uw COVID-19 vaccin’ toegevoegd. Daar vind je de status van je eigen vaccin, zonder dat je daarbij hoeft te wachten tot je de uitnodiging per brief ontvangt. Via het profiel wordt de melding over je vaccinatie veel sneller uitgestuurd. Je zal er dus de datum van je vaccinatie terugvinden en je kan de afspraak in één klik bevestigen.

Ook wanneer je nog niet aan de beurt bent, vind je deze informatie in ‘Mijn Burgerprofiel’ terug. 

Hoe werkt ‘Mijn Burgerprofiel’?

Op de gemeentelijke website vind je op de corona-webpagina de link terug naar dit digitale platform.

Je meldt je heel eenvoudig aan door op de link te klikken. Hou je identiteitskaart of Itsme-app bij de hand. Na controle van je identiteitsgegevens kan je jouw burgerprofiel raadplegen.

Je kan gemakkelijk aanvinken dat je een mail wil krijgen bij elk nieuw document, dus ook bij je vaccinatie-uitnodiging. Klik daarvoor op ‘Uw gegevens' in de gele balk bovenaan, en daarna op ‘Voorkeuren beheren’ onder je naam.

In het nieuwe scherm ga je naar ‘Overheidsdocumenten (eBox). Vink daar ‘Ja, ik wil e-mails ontvangen in het kader van Overheidsdocumenten’ aan. Je kan er eender welk e-mailadres opgeven, dat van jezelf of bijvoorbeeld van je kinderen als je zelf geen mailadres hebt. 

Voor meer informatie, surf naar https://www.vlaanderen.be/uw-overheid/mijn-burgerprofiel.

 

Vind jouw uitnodiging voor je COVID-19-vaccinatie op Mijn Burgerprofiel