Een persoon laat haar arm zien met drie plakkers op door vaccinaties.

Vaccinatiecentrum De Groene Meersen zet eindfase prikdagen in

Het vaccinatiecentrum De Groene Meersen, waar inwoners van gemeenten Jabbeke en Zedelgem gevaccineerd worden,  organiseert  in 2022 nog drie prikdagen en wel op volgende momenten: 

  • 9 november tussen 17u. en 21u.
  • 1 december tussen 17u. en 19u.
  • 22 december tussen 17u. en 19u.

Een afspraak boeken kan je zelf digitaal doen via de website www.laatjevaccineren.be/registratie 
Je kan ook mailen naar  vaccinatiecentrum@zedelgem.be  of bellen naar het callcenter op het nummer
050 288 330.

Basisvaccinaties (eerste en tweede prik) en vaccinaties met Pfizer pediatrisch kunnen enkel via het vaccinatiecentrum op de voormelde openingsdagen.  

Stopzetting vaccinatiecentrum De Groene Meersen 

Na deze drie openingsdagen zullen de deuren van het vaccinatiecentrum, na meer dan twee jaar activiteit, definitief gesloten worden.

Gemeenten Jabbeke en Zedelgem danken alle medewerkers en vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet alsook de bevolking van beide gemeenten die samen de strijd tegen Covid 19 aangingen door zich te laten vaccineren.

Het einde van het vaccinatiecentrum betekent niet dat men zich niet meer kan laten vaccineren tegen Covid 19.

Vaccineren bij apotheek of huisarts met het aangepast vaccin

Vanaf 1 november 2022 wordt het mogelijk om zich ook te laten vaccineren met het aangepast vaccin in de apotheek of bij zijn huisarts.  Basisvaccinaties (eerste en tweede prik) en vaccinaties met Pfizer pediatrisch kunnen enkel nog via het vaccinatiecentrum op de voormelde openingsdagen.

Je kan via www.apotheek.be nagaan of er een apotheek in de buurt is die vaccinaties plaatsen. Op deze site zul je ook een afspraak kunnen boeken. Een vaccinatie bij de huisarts kan na contact en afspraak. 

Tot 1 januari 2023 is vaccineren bij de apotheek of huisarts alvast gratis.