Vaccinatiecentrum De Groene Meersen stelt vanaf 1 september sportzalen terug volledig ter beschikking van de clubs!

Vaccinatiecentrum De Groene Meersen is ver gevorderd in het vaccineren van de bevolking van Jabbeke en Zedelgem. Vanaf 1 september zal het centrum dan ook iets anders georganiseerd zijn. 

"Vanaf 1 september zullen we vermoedelijk voldoende hebben met 1 dag of een halve dag per week om het vaccinatiecentrum te openen. Hierdoor kunnen vanaf dan de sportzalen terug vrij gemaakt worden en ter beschikking gesteld worden van de clubs!” zegt een opgetogen burgemeester Annick Vermeulen

De sportdienst van Zedelgem zal de gebruikers van de sportzalen dan ook rechtstreeks informeren over dit heuglijke nieuws.

Vaccinaties in cultuurzaal Wilgenmeers

Omdat vanaf 1 september de organisatie voor het vaccineren van de inwoners minder zaalruimte nodig zal hebben, zal het vaccinatiecentrum perfect georganiseerd kunnen worden in zaal Wilgenmeers. De ingang van het vaccinatiecentrum blijft dezelfde en wordt meteen ook de uitgang.

Alle kwaliteitsvolle voorzieningen blijven natuurlijk gegarandeerd op het vlak van onthaal en registratie en de pauzeruimte wordt er ook georganiseerd. 

Ook het callcenter blijft vanzelfsprekend actief.