Vaccinatiecampagne in Zedelgem draait op volle toeren, een stand van zaken

Aantal gevaccineerde inwoners stijgt snel

Op datum van 13 juni 2021 is 55,98% van de Zedelgemnaar gevaccineerd. Dit is gelijk aan 12.819 mensen van de volwassen bevolking (18+). Daarvan is al 34,08% volledig gevaccineerd en 21,90% deels gevaccineerd (mensen die nog een tweede prik dienen te krijgen maar hiervoor wel al hun afspraak hebben).

Welke leeftijdsgroepen zijn momenteel aan de beurt?

Momenteel wordt in vaccinatiecentrum De Groene Meersen de bevolkingsgroep van 40 tot 55 jaar geprikt en zijn de uitnodigingen de deur uit naar de bevolkingsgroep van 30 tot 40 jaar. Het gaat nu met rasse schreden vooruit ook voor de brede laag van de inwoners. Ga in op je uitnodiging en laten we samen de vaccinatiegraad in onze gemeente hoog houden! Bedankt om je te laten vaccineren en jezelf en elkaar te beschermen.

Ben je 40 plusser of risicopatiënt ouder dan 18 jaar en heb je nog geen uitnodiging ontvangen?

  • Ben je ouder dan 40 jaar en kreeg je nog geen uitnodiging om naar het vaccinatiecentrum te komen? Neem dan snel contact op met het Callcenter van vaccinatiecentrum De Groene Meersen op het nummer 050 288 330.
     
  • Ben je risicopatiënt en ouder dan 18 jaar en ontving jij nog geen uitnodiging om geprikt te worden? Bel dan vliegensvlug naar het callcenter van vaccinatiecentrum De Groene Meersen op het nummer 050 288 330. 
     

De vaccinatiecampagne draait op volle toeren! De opkomst ligt zeer hoog en dat willen we bij alle leeftijdsgroepen zo houden, bedankt dus om je te laten vaccineren!