Groepsfoto op de prijsuitreiking Maand van de Markt 2024

Prijsuitreiking Maand van de Markt 2024

2 mei 2024

De jaarlijkse 'Maand van de Markt' is een initiatief van de provincie West-Vlaanderen waar gemeente Zedelgem elk jaar graag aan deelneemt. De maand van de markt liep over de ganse maand april op het marktpleintje van Sint-Elooi De Leeuw. Door jaarlijks mee te doen met de actie hopen we de wekelijkse markt extra in de kijker te plaatsen, en “het markten” te promoten. 

Vrijwilligers van vzw Oranje waren ook dit jaar terug van de partij om de marktbezoekers aan te sporen deel te nemen aan de actie.

Prijzenpot

Het gemeentebestuur heeft een prijzenpot van meer dan 400 euro ter beschikking. Op donderdag 25 april ging de prijstrekking door op de markt van Sint-Elooi De Leeuw. Er werden een twaalftal Zedelgem Marktbonnen uitgedeeld, evenals een weekendje West-Vlaanderen ter waarde van 300 euro, geschonken door gemeente Zedelgem als hoofdprijs. Tot slot vielen verschillende marktgangers ook in de prijzen van de deelnemende marktkramers. De winnaars worden zelf gecontacteerd om hun prijs af te halen in het gemeentehuis van Zedelgem.

Bedankt aan iedereen die deelnam aan deze mooie actie, proficiat aan alle winnaars, en blijf vooral enthousiast "markten"!