Lokaal bestuur met de marktkramers voor de prijsuitreiking van de markt van de maand.

Prijsuitreiking Maand van de Markt 2023

4 mei 2023

Vandaag sloot het gemeentebestuur van Zedelgem, samen met de marktkramers en -bezoekers, de Maand van de Markt 2023 af. Place to be: het marktpleintje van Sint-Elooi De Leeuw.

De Maand van de Markt is een initiatief van de provincie West-Vlaanderen waar gemeente Zedelgem elk jaar graag aan deelneemt. Zo hopen we de wekelijkse markt extra in de kijker te plaatsen, en het "markten” te promoten. Op de markt vind je steeds een verrassend en lokaal aanbod, leuk voor groot en klein. Vrijwilligers van vzw Oranje waren ook dit jaar terug van de partij om de marktbezoekers aan te sporen deel te nemen aan de actie.

Prijzenpot

De marktkramers en de gemeente hadden een mooi prijzenpakket in de aanbieding. Er werden Zedelgem Marktbonnen uitgedeeld, evenals een weekendje West-Vlaanderen ter waarde van 300 euro, geschonken door gemeente Zedelgem als hoofdprijs. Tot slot vielen verschillende marktgangers ook in de prijzen van de deelnemende marktkramers.

Bedankt aan iedereen die deelnam aan deze mooie actie, proficiat aan alle winnaars, en blijf vooral enthousiast markten!