Het lokaal bestuur bij de prijsuitreiking van de maand van de markt.

Prijsuitreiking Maand van de Markt 2022

5 mei 2022

Vandaag sloot het gemeentebestuur van Zedelgem, samen met de marktkramers en -bezoekers op het marktpleintje van Sint-Elooi De Leeuw, de Maand van de Markt 2022 af.

De jaarlijkse 'Week van de Markt' werd dit jaar een volledige 'Maand van de Markt'. Dit is een initiatief van de provincie West-Vlaanderen waar gemeente Zedelgem elk jaar graag aan deelneemt. Zo hopen we de wekelijkse markt extra in de kijker te plaatsen, en “het markten” te promoten. Ook wil gemeentebestuur Zedelgem zo de marktkramers een hart onder de riem steken. Vrijwilligers van vzw Oranje waren ook dit jaar terug van de partij om de marktbezoekers aan te sporen deel te nemen aan de actie.

Prijzenpot

Het gemeentebestuur heeft een prijzenpot van meer dan 400 euro ter beschikking. Er werden een twaalftal Zedelgem Marktbonnen uitgedeeld, evenals een weekendje West-Vlaanderen ter waarde van 300 euro, geschonken door gemeente Zedelgem als hoofdprijs. Tot slot vielen verschillende marktgangers ook in de prijzen van de deelnemende marktkramers.

Bedankt aan iedereen die deelnam aan deze mooie actie, proficiat aan alle winnaars, en blijf vooral enthousiast "markten"!