Het veltershof in volle bouw.

OCMW Zedelgem bouwt Veltershof

11 augustus 2021

Het OCMW van gemeente Zedelgem bouwt een gebouwencomplex met 18 appartementen voor 55-plussers en mindervalide personen. In hetzelfde gebouwencomplex wordt ook een dienstencentrum gebouwd waar openbare dienstverlening aangeboden zal worden en komt er een gemeenschapscentrum met infrastructuur die o.a. door verenigingen zal kunnen gebruikt worden. Het complex  bevindt zich langs de Koning Albertstraat.

Verkoop appartementen

Het gebouwencomplex bevat ook een ondergrondse parking.     

De 18 appartementen op een eerste en een tweede verdieping zijn dus gelegen in de Koning Albertstraat 9 boven het te realiseren dienstencentrum. Bij elk appartement hoort een berging en parkeerplaats in de  ondergrondse parking.

Voorzieningen in de appartementen: 

 • De aanpasbare appartementen worden enkel verkocht aan de doelgroep 55 plussers en  mindervalide personen. De centrale locatie en directe nabijheid van  een dienstencentrum en  openbare dienstverlening vormen hier de basis voor, samen met de beleidsuitvoering van  het gemeentebestuur om in elke deelgemeente een lokaal dienstencentrum te  realiseren met inbegrip van dienstverlening burgernabij voor kwetsbare doelgroepen in het bijzonder.     

  Er worden 2 soorten appartementen te koop gesteld:   appartement met 1 slaapkamer of 2 slaapkamers:
   

 • Elk appartement is voorzien van een afgewerkte keuken en badkamer in  een standaard   uitvoering en afwerking in witte kleur (meer specifieke informatie hierover kan bekomen   worden bij notariskantoor Lommée & Daems );  
   
 • Elk appartement is afgewerkt met parket als vloerbekleding, behalve in de keuken en in de   badkamer waar tegels als vloerbedekking aangebracht worden. Standaard afwerking.   (Stalen van deze standaard vloerbekledingen  en meer informatie kunnen bekomen worden via het notariskantoor Lommée  & Daems);
   
 • De aankoop  van een parkeerplaats en berging  gelegen in de ondergrondse parking  van het gebouwencomplex i s verplicht bij de aankoop van een appartement : de prijs van een parkeerplaats en berging per appartement zit vervat in de totaalprijs van de te koop aangeboden appartementen.   

Geïnteresseerd?

De verkoop en meer specifieke informatie  over de aankoopvoorwaarden, de afwerking van de  appartementen en de prijs-modaliteiten verlopen via het notariskantoor. Daar kan je terecht met  al   je specifieke vragen, contacteer:   

Notariskantoor Lommée & Daems, Torhoutsesteenweg 80, 8210 Zedelgem, tel. 050 201 000   

Bij de notaris worden volgende zaken ook besproken en geregeld:     

 • een basisakte;   
 • het reglement van inwendige orde;   
 • de verkoopakte en compromis;   
 • de specifieke informatie met betrekking tot de aankoopprijs, andere kosten en   gemeenschappelijke lasten, de btw, de syndicus bij overheidsopdracht aangesteld, …     

Plannen van het gebouw en de appartementen kunnen geraadpleegd worden op afspraak bij  het  notariskantoor.   

Verkoop start op 1 september 2021

Informatievergaderingen   

Notariskantoor Lommée & Daems  voorzien twee informatievergaderingen voor het publiek.  Deze infovergaderingen gaan door in het gemeentehuis (Pater Amaat Vynckeplein 1, 8210 Zedelgem) op maandag 13 en 20 september 2021 telkens om 10u.