Nutsmaatschappijen

Bij een defect of het ontbreken van nutsvoorzieningen dien je contact te nemen met de betreffende nutsmaatschappij. De gemeente geeft enkel toestemming aan de diverse nutsmaatschappijen om werken uit te voeren.

Fluvius

Fluvius verzekert als exploitatiemaatschappij zelfstandig en in eigen beheer de volledige ondersteuning van de Vlaamse gemengde distributienetbeheerders . Het bedrijf staat met 3.200 medewerkers in voor onder meer de distributienetten elektriciteit en aardgas, de openbare verlichting, de aansluitingen, het verzamelen van de verbruiksgegevens, de uitvoering van de sociale openbare dienstverplichtingen, de promotie van rationeel energiegebruik en het beheer van diverse data.

Heel wat praktische info vind je op www.fluvius.be

De Watergroep

De Watergroep cv is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen met meer de 1.450 medewerkers. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt. Voor alle vragen in verband met aansluiting, afkoppeling of lekkage kan je bij De Watergroep terecht.

Heb je vragen over de aanvraag van een nieuwe drinkwateraftakking, verhuis, keuring van een waterinstallatie of afvoer van afval- en regenwater? Neem dan een kijkje op www.dewatergroep.be. Ook informatie over de waterkwaliteit, een overzicht van de tarieven of mogelijke storingen in jouw buurt zijn terug te vinden op de website van De Watergroep. Een verhuizing kan je voortaan volledig digitaal afhandelen via de online klantenzone van De Watergroep www.dewatergroep.be/klantenzone.

Telenet

Voor de aansluiting van Telenet bij je thuis dien je contact op te nemen met met hen. Zij staan in voor het onderhoud en aansluitingen van hun netwerk.

Meer info op www.telenet.be

Proximus

Het netwerk van Proximus valt ook onder hun beheer. Zij staan in voor de goede werking hiervan. Problemen of aanvragen dienen dan ook altijd aan hen te worden gericht.

Meer info op www.proximus.be