Momenteel grote drukte bij callcenter vaccinatiecentrum De Groene Meersen

In vaccinatiecentrum De Groene Meersen is men volop bezig met het vaccineren van de herfstbooster.
Alle 50-plussers zijn uitgenodigd om hun vaccinatie te komen halen in deze periode. Zij kregen een brief of mail met een afspraak in vermeld. Bij voorkeur houden mensen zich aan de voorgestelde afspraak, maar deze afspraken kunnen bevestigd, geannuleerd of verplaatst worden.

Bevestig of verplaats je afspraak online via www.laatjevaccineren.be/registratie 

Omdat het momenteel grote drukte is aan de lijn van het callcenter van vaccinatiecentrum De Groene Meersen, lopen de wachttijden om een medewerker aan de lijn te krijgen op. We trachten iedereen zo goed en zo snel mogelijk van antwoord te dienen, maar willen de mogelijkheid benadrukken om zoveel als mogelijk je afspraak bij het vaccinatiecentrum online te bevestigen, te annuleren of te verplaatsen:

  • surf hiervoor naar www.laatjevaccineren.be/registratie en hou je rijksregisternummer en vaccinatiecode bij de hand. Deze vaccinatiecode staat op je persoonlijke uitnodigingsbrief.
  • indien je je afspraak bevestigde, verplaatste of annuleerde nog voor je je uitnodigingsbrief ontving, dan moet je geen rekening houden met het tijdstip en uur op de brief. 

De uitnodigingen voor de vaccinatie van mensen behorende tot de leeftijdsgroep jonger dan 50 jaar worden vanaf nu verstuurd en dit zowel via brief als e-mail. Zij kunnen vrijwillig beslissen om zich te laten vaccineren en kunnen vrij inboeken, dit betekent dat er in de uitnodiging die zij ontvangen geen datum voorgesteld wordt. Een afspraak digitaal inboeken doe je via  www.laatjevaccineren.be/registratie . Hou je rijksregisternummer en vaccinatiecode bij de hand. Deze vaccinatiecode staat op je persoonlijke uitnodigingsbrief.

 

Vaccinatiecentrum De Groene Meersen:
- mailadres: vaccinatiecentrum@zedelgem.be
- adres: Stadionlaan 48, 8210 Zedelgem
- www.laatjevaccineren.be/registratie
- callcenter: 050 288 330