Kringwinkel 't Rad

In Zedelgem kan je terecht in De Kringwinkel 't rad voor zowat alle herbruikbare goederen: meubelen, huisraad, textiel, speelgoed, boeken en kleine elektrische toestellen. Je kan er tijdens de openingsuren ook zelf herbruikbare spullen afleveren (aan de achterkant van het gebouw). De Kringwinkel is niet verplicht alles te aanvaarden, zij accepteren alleen die goederen die zij - eventueel na kleine herstellingen - opnieuw te koop kunnen aanbieden.

Het team van De Kringwinkel 't rad staat altijd klaar om je met raad en daad bij te staan.

De Kringwinkel wordt uitgebaat door vzw Kringloopcentrum - Leefbaar Wonen, met financiële steun van het gemeentebestuur. De Kringwinkel 't rad beheert ook de kringloopwinkels in Sint-Andries, Sint-Kruis, Beernem, Blankenberge en Knokke-Heist.

De Kringwinkel ‘t rad
Tel: 050 34 94 00
Mail: klc@trad.be
Website: https://www.dekringwinkel.be/trad

Huis-aan-huis ophalingen 2022

Halfjaarlijks organiseert De Kringwinkel ‘t rad, in samenwerking met de gemeente, huis-aan-huis ophalingen van textiel. Een week op voorhand krijgen alle inwoners hiervoor een enveloppe met een textielzak in de brievenbus bedeeld.

Ophaalmomenten eerste helft 2022

  • Loppem: donderdag 3 maart
  • Veldegem: dinsdag 29 maart
  • Zedelgem: dinsdag 12 april
  • Aartrijke: dinsdag 3 mei

Ontlenen van herbruikbare bekers

Herbruikbare bekers kunnen zowel in het logistiek centrum te Ruddervoorde als in de 6 winkels afgehaald worden (Zedelgem, Beernem, Brugge Langestraat, Sint-Kruis, Sint-Andries, Blankenberge en Knokke-Heist). De provinciale bekers van 25 cl. worden gratis ontleend per (veelvoud van) 315 bekers. Er wordt een waarborg van 50 euro per bak gevraagd. Bij verlies of beschadiging wordt 1 euro per beker aangerekend.

Meer info vind je hier!