Kringwinkel 't Rad

In Zedelgem kan je terecht in De Kringwinkel 't Rad voor zowat alle herbruikbare goederen: meubelen, huisraad, textiel, speelgoed, boeken en kleine elektrische toestellen. Je kan er tijdens de openingsuren ook zelf oude herbruikbare spullen afleveren. Het kringloopcentrum is niet verplicht alles te aanvaarden, zij accepteren alleen die goederen die zij na kleine herstellingen opnieuw te koop kunnen aanbieden.

Zedelgem heeft ook een 'revisie-afdeling (i.s.m. Recupel) voor grotere elektrische apparaten zoals wasmachines, koelkasten, TV's, video's, ... Op al deze apparaten wordt een garantie gegeven. Defecte elektrische toestellen kan je er sowieso binnenbrengen (het snoer moet er wel nog aan hangen).

Het team van De Kringwinkel staat altijd klaar om je met raad en daad bij te staan.

De Kringwinkel wordt uitgebaat door vzw 't Rad, met financiële steun van het gemeentebestuur. 't Rad beheert ook de kringloopwinkels in Brugge, Beernem, Blankenberge en Knokke.

Kringwinkel ‘t Rad Centraal magazijn
Tel: 0472 96 06 18
Mail: centraal.magazijn@trad.be

Grote stukken meubilair voorlopig niet naar Zedelgem brengen

Na de brand in september 2017 in het filiaal langs de Torhoutsesteenweg, huist De Kringwinkel tijdelijk in de Sint-Laurentiusstraat 28 (waar voorheen Blokker was).
Gezien er daar wat minder plaats is, kan je voorlopig geen grote stukken meubilair in Zedelgem afgeven. Dit kan wel in het sorteercentrum in Ruddervoorde of in de winkel in Sint-Andries.

Ontlenen van herbruikbare bekers

Herbruikbare bekers kunnen zowel in het centraal magazijn te Ruddervoorde als in de 6 winkels afgehaald worden (Zedelgem, Beernem, Brugge Langestraat, Brugge Expresweg, Blankenberge en Heist). Er zijn 2.259 (provinciale) bekers van 25 cl. beschikbaar die gratis ontleend kunnen worden per (veelvoud van) 315 bekers. Er wordt een waarborg van 0,15 euro per beker gevraagd. Bij verlies of beschadiging wordt 0,70 euro per beker aangerekend.