Een vrouw koop een azalea voor Kom Op Tegen Kanker.

Koop online een azalea en steun kankerpatiënten en hun naasten

1 september 2020

Dit jaar verkoopt Kom op tegen Kanker zijn plantjes alleen online via www.komoptegenkanker.be/help-mee/help-met-een-actie/het-plantjesweekend . Dat wordt een fikse uitdaging, maar samen gaan we ervoor!

Kom op tegen Kanker organiseert ook dit jaar het bekende Plantjesweekend ten voordele van kankerpatiënten en hun naasten. Al is een traditionele verkoop door de vele vrijwilligers vanwege corona deze keer jammer genoeg onmogelijk. Het wordt dus een fikse uitdaging om de azalea’s dit jaar aan een nieuwe eigenaar helpen. Die uitdaging gaat Kom op tegen Kanker aan door zijn vermaarde azalea’s voor het eerst enkel online te verkopen. Dit maakt het bestellen en betalen van de plantjes makkelijk en veilig.

Wil jij er samen met Kom op tegen Kanker voor zorgen dat de zorg voor de vele duizenden kankerpatiënten kan blijven doorgaan? Surf dan tussen 1 en 20 september naar www.komoptegenkanker.be/help-mee/help-met-een-actie/het-plantjesweekend en bestel een azalea (7 euro). Of vraag ineens bij vrienden en familie wie een plantje wil kopen en plaats een gezamenlijke bestelling. Zo beperk je de leveringskost en je ecologische voetafdruk. Je vrienden en familie pikken het plantje daarna bij jou op of jij bezorgt het hen. Zelf kun je de azalea’s gratis afhalen bij een afhaalpunt te selecteren bij je online bestelling of tegen een kleine meerprijs laten leveren. In de gemeente Zedelgem zijn de lokale dienstencentra De Pasterelle (Loppem), De Braambeier (Zedelgem dorp) en Jonkhove (Aartrijke) afhaalpunten voor bestelde plantjes.

Lokale Dienstencentra De Braambeier, Jonkhove en de Pasterelle afhaalpunten plantjesverkoop

Online bestelde plantjes kunnen in Zedelgem afgehaald worden in een lokaal dienstencentrum. Bij het online bestellen selecteer je daarvoor het dienstencentrum waar je je plantje(s) wil komen afhalen. 

Plantjes ophalen kan telkens van 9 u. tot 12 u. en van 13.30 u. tot 18 u. en op volgende data:

  • 21/09/2020 De Pasterelle (Ieperweg 11, 8210 Zedelgem)
  • 22/09/2020 De Braambeier (Loppemsestraat 14a, 8210 Zedelgem)
  • 23/09/2020 Jonkhove (Aartrijksestraat 9, 8211 Aartrijke)

Zorgverleners in de bloemetjes

Vind je dat onze zorgverleners naast applaus ook een bloemetje verdienen? Schenk dan via www.komoptegenkanker.be/help-mee/help-met-een-actie/het-plantjesweekend een plantje weg aan een van onze zorghelden.