Het logo van 'Ik zomer West-Vlaams in Zedelgem'.

Ik zomer West-Vlaams in Zedelgem

22 juli 2020

Ik zomer West-Vlaams in Zedelgem

Omdat de zomer van 2020 anders dan anders zal zijn, neemt de gemeente deel aan de campagne ‘Ik zomer West-Vlaams’, een initiatief van de provincie West-Vlaanderen. Door de aanpak van de gemeente haalt Zedelgem 22.500 euro aan subsidies binnen om de Zedelgemnaar een leuke zomer in eigen gemeente aan te bieden. Gezien het sterk uitgebouwde verenigingsleven, kiest het gemeentebestuur er resoluut voor om haar verenigingen rechtstreeks aan zet te laten in de 5 dorpskernen die Zedelgem rijk is: Zedelgem dorp, Veldegem, Loppem, Aartrijke en Zedelgem De Leeuw.

De zomeractiviteiten die in dit kader worden georganiseerd sluiten aan op de lokale economie en worden via de lokale verenigingen, de website-kalender van de gemeente, en op de websites UiT in Vlaanderen.be/agenda/alle/zedelgem en www.ikzomerwestvlaams.be/nl aangekondigd.

We plaatsten alvast de fotozoektocht in dorpskern Loppem  ('100 jaar Gezinsbond Loppem') op onze website-kalender. Alle activiteiten in het kader van de campagne 'Ik zomer West-Vlaams in Zedelgem' herken je op onze kalender aan het zonnige logo!