Jumelage comité bij de Expo Reil-Zedelgem.

Gratis expo 15 jaar Jumelage Reil-Zedelgem in gemeentehuis

6 juni 2023

Foto: Leden Jumelagecomité Zedelgem bij de fototentoonstelling over 15 jaar Jumelage Reil-Zedelgem in het gemeentehuis samen met schepen van toerisme Ann Devriendt en burgemeester Annick Vermeulen.

Dit jaar viert de gemeente Zedelgem 15 jaar Jumelage met partnergemeente Reil. Deze periode staat in het teken van een reeks feestelijkheden en activiteiten georganiseerd door het jumelagecomité Zedelgem i.s.m. de gemeente. Reil is een romantisch dorp in de Moezelstreek in Duitsland in een omgeving met prachtige landschappen en historische huizen en gebouwen.

Fototentoonstelling

Momenteel staat tot en met 30 juni 2023 in de inkomruimte van het gemeentehuis van Zedelgem (Pater Amaat Vynckeplein 1) een fototentoonstelling opgesteld, die je aan de hand van beeldmateriaal meeneemt doorheen 15 jaar partnerschap tussen jumelagepartners Reil en Zedelgem. De tentoonstelling is vrij te bezichtigen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

Wist je dat…

Inwoners van Zedelgem die één (of meer) overnachtingen in Reil doorbrengen ontvangen een gratis fles wijn wanneer ze zich aanmelden bij hun dienst voor toerisme! Inwoners van Reil die bij ons op bezoek komen en kunnen bewijzen dat ze minstens één nacht op ons grondgebied overnachten, ontvangen ook een leuke en nuttige attentie aan ons onthaal of bij één van de 5 toeristische infopunten verspreid over de gemeente. www.zedelgem.be/infopunten-toerisme)

Contact
Heb je vragen over de jumelage, wil je toetreden tot het jumelagecomité of wil je gewoon meehelpen aan een activiteit van het jumelagecomité? Mail naar toerisme@zedelgem.be of jumelagezedelgem@gmail.com