Brouwerij de leeuw op een zonnige dag.

Dienst archief gemeente Zedelgem: op afspraak vanaf 1 september 2020

18 augustus 2020

Vanaf 1 september 2020 worden de openingsuren van de dienst archief van de gemeente Zedelgem gewijzigd. Ook kan je vanaf dan enkel nog op afspraak in het archief terecht.

De nieuwe openingsuren zijn:

·        Maandagavond tussen 17 u. en 19 u.

·        Dinsdagvoormiddag tussen 9 u. en 12 u.

·        Woensdagnamiddag tussen 13.30 u. en 17 u.

Hiermee zet de gemeente verder in op het verhogen van de kwaliteit van onze dienstverlening: afspraken om bepaalde opzoekingen te komen verrichten kunnen zo beter worden voorbereid, waardoor we beter en efficiënter aan alle vragen tegemoet kunnen komen.

Een afspraak maken doe je via het afsprakensysteem van de gemeente  https://afspraken.zedelgem.be/ of telefonisch via 050 81 44 14

Vergeet ook niet dat je sinds eind mei uittreksels bevolking en akten burgerlijke stand van thuis uit kan opzoeken! Hiervoor hoef je dus in principe niet meer langs te komen naar het archief: een zoektocht op onze archiefbank https://archiefbank.zedelgem.be/ kan je zeker verder helpen bij het zoeken naar een geboorte- of overlijdensakte of het opmaken van een stamboom!

Uiteraard blijven de medewerkers van de dienst archief steeds bereikbaar voor alle vragen via archief@zedelgem.be of 050 81 44 14.