De affiche van de actie ' ik koop lokaal'

Campagne 'Ik koop lokaal': stem voor de Zedelgemse handelaars kandidaat ambassadeurs en win!

27 april 2021

Wie van onze lokale handelaars wordt ambassadeur van de campagne Ik koop lokaal?

Stemmen en stoefen met jouw lokale winkelier
Leuke prijzen te winnen waaronder Zedelgemse cadeaubonnen

Lokale handelaars geven zuurstof aan de gemeente. Ben jij trots op jouw handelaar, zijn of haar kwalitatieve producten, vakkennis en persoonlijke service? Stoef met jouw lokale winkelier en win! 

OC West (Ondernemerscentra West-Vlaanderen) streeft met deze campagne naar sterke handelskernen en zoekt opnieuw ambassadeurs voor de campagne ‘Ik koop lokaal bij een winkelier van hier’. Gemeente Zedelgem steunt deze campagne. Meer dan 400 West-Vlaamse winkeliers stelden zich kandidaat. Vanaf 26 april kan het grote publiek stemmen op en stoefen met hun favoriete lokale handelaar.

Stem voor de Zedelgemse handelaars kandidaat ambassadeurs en win!
Stemmen kan van 26 april tot en met 25 mei 2021

Zelfstandige handelaars krijgen de kans om het gezicht van deze campagne in hun gemeente te worden. Ze voeren zo promotie voor hun zaak én voor lokaal kopen.

Om te weten welke lokale handelaars uit Zedelgem (uit de verschillende handels- en dorpskernen) er zich kandidaat hebben gesteld en een keuze te maken voor welke handelaar jij wil stemmen, surf naar: www.ikkooplokaal.be/nl/wie-wordt-ambassadeur-van-ik-koop-lokaal
Let tijdens je zoekactie ook op de mogelijkheid om het postnummer van de Zedelgemse deelgemeenten in te voegen, zo vind je gemakkelijk jouw lokale handelaars terug die zich kandidaat stelden.

Wie stemt of stoeft, maakt kans op leuke prijzen, zoals een weekendarrangement of lokale Zedelgemse cadeaubonnen. Stemmen doe je via de website www.ikkooplokaal.be,  stoefen via sociale media.

Om een geldige ‘stoef’ uit te brengen op Facebook like je de pagina van Ik koop lokaal en post je er een foto van de handelaar of zijn product/creatie, met de hashtag #ikkooplokaal en vernoeming van de handelaar (@naamvandewinkel). Om te stoefen op Instagram, volg je @ikkooplokaal en post je een foto van de handelaar of product/creatie openbaar op Instagram met vermelding van @ikkooplokaal en @naamvandewinkel en #ikkooplokaal.

Het volledige reglement is te raadplegen op www.ikkooplokaal.be

Lokale ambassadeurs en één provinciale winnaar

Op 17 juni vindt de finale digitaal plaats. Per deelnemende gemeente wordt uiteindelijk één handelaar bekroond als ‘Ik koop lokaal’-ambassadeur. Vanuit alle finalisten wordt ook een provinciale ambassadeur verkozen. Optiek & Hoorcentrum Christiaens uit Avelgem sleepte in 2020 het provinciaal ambassadeurschap in de wacht en geeft op 17 juni de fakkel door.