Mensen steken hun handen uit voor de campagne 'Het Lekkere Westen'.

Campagne 'Het Lekkere Westen' zet gastronomische troeven 'Brugse Ommeland' in de kijker

14 februari 2019

Met de campagne Het Lekkere Westen zet Westtoer de gastronomische troeven van de 4 West-Vlaamse regio’s (Het Brugse Ommeland, De Kust, De Leiestreek, De Westhoek) en Brugge in de kijker. Westtoer is op zoek naar chefs die met passie lokale producten verwerken in hun gerechten en die een fiere ambassadeur zijn van hun gemeente, stad of regio. 

In de vorige edities werden tussen 120 en 135 chefs geselecteerd, gaande van bistro tot sterrenrestaurant. Deze chefs werden volop gepromoot via persbewerking en een mediacampagne. Bij een enquête onder de chefs liet maar liefst 95% weten dat ze tevreden tot zeer tevreden waren over de samenwerking.    

De nieuwe werving is gestart. Voel je je aangesproken? Aarzel niet om je kandidatuur in te dienen. Bij selectie ben je Lekkere Westen-chef tot in het voorjaar van 2021.  

Alle info en het inschrijvingsformulier vind je op www.westtoer.be/nl/het-lekkere-westen/inschrijving

De Kleine Hap... met net dat tikkeltje meer

Naast de Lekkere Westen-chefs wordt ook aandacht besteed aan adresjes waar je terecht kan voor een kleine hap. Maar ook hier gelden de criteria van Het Lekkere Westen (o.a. ambassadeur van lokale producten …).

Denk jij een goede kandidaat te zijn uit de regio Zedelgem voor de campagne 'De Kleine Hap' of ken je iemand die hiervoor in aanmerking zou komen? Aarzel niet om even te informeren bij de diensten van toerisme: mail naar frank.vansteeland@westtoer.be, provinciaal coördinator Vlaanderen Lekker Land.

www.hetlekkerewesten.be

 

 

 

 

 

***DISCLAIMER*** www.westtoer.be/disclaimer