Salonruimte in appartement Veltershof in Veldegem.

Appartementen bij GC Veltershof in Veldegem te koop voor iedereen

30 januari 2024

De appartementen bij ontmoetings- en dienstencentrum Veltershof in Veldegem zijn voortaan TE KOOP voor iedereen. De gemeente schrapt de eerder gestelde koopvoorwaarden.

Veltershof in hartje Veldegem is een gebouwencomplex gelegen langs de Koning Albertstraat 11 en eigendom van OCMW Zedelgem. Er bevinden zich in totaal 18 appartementen waarvan er nog 13 te koop zijn. Veltershof biedt veel troeven door de faciliteiten waarop bewoners beroep kunnen doen. Het aanwezige ontmoetings- en dienstencentrum met cafetaria helpen bewoners om er onbezorgd te leven.

Eerder waren verkoopsvoorwaarden van toepassing op de aankoop van de appartementen: je moest 55-plusser zijn of beschikken over een erkenning “persoon met een handicap”. Maar de gemeente heeft deze verkoopvoorwaarden nu dus geschrapt, en zo de aankoop van de appartementen voor iedereen opengesteld.

De appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers met parketvloer, ingerichte keuken en afgewerkte badkamer. Bij elk appartement zijn een terras of balkon en een ondergrondse parkeerplaats met aparte berging inbegrepen. 

Leven in een warme omgeving met ontmoeting en thuisondersteuning

Wie in Veltershof gaat wonen komt in een warme omgeving terecht met tal van faciliteiten:

 • In het ontmoetings- en lokaal dienstencentrum van de gemeente kan je terecht voor warme maaltijden en gezellige middagen in de cafetaria.
   
 • In het dienstencentrum kan je deelnemen aan allerlei activiteiten zoals kaart-, praat- en baknamiddagen.
   
 • Veltershof heeft een grote zonnige binnenkoer waar iedereen kan samenkomen, in de zomer staan er tuinmeubelen.
   
 • Op het gelijkvloers van Veltershof wandel je zo binnen in de gemeentelijke bibliotheek en het loket burgerzaken voor dienstverlening, en ook de kunstacademie is er gevestigd.
   
 • Er is een bushalte direct bij de ingang van Veltershof.

Interesse?   

Contacteer Immo Stijn: Markt 19, 8210 Veldegem - 050 657 340