Het lokaal bestuur met de affiche 'ik koop lokaal'.

Actie Koop Lokaal

24 juni 2020

Op 22 juni werd de actie KOOP LOKAAL gelanceerd! Hiermee hoopt de gemeente Zedelgem haar lokale handelaars en ondernemers een extra duwtje in de rug te geven.

De gemeente reikt affiches en tombolavignetten aan, die bij alle lokale handelaars ter beschikking worden gesteld. Mensen die lokaal hun inkopen doen kunnen een affiche en bijhorend invulvignet in de winkel krijgen.

Hang de affiche goed zichtbaar aan je raam om zo verder de campagne te promoten. Het invulvignet kan worden binnengebracht in het gemeentehuis (en deelgemeentehuizen). In de onthaalruimte zal een box staan om de deelname-vignetten te verzamelen. Je mag ze ook gerust per post versturen!

De actie loopt vanaf 30 juni tot en met 18 augustus 2020. Het college van burgemeester en schepenen zal gedurende deze 8 weken elke week 10 winnaars selecteren die een Zedelgemse cadeaubon winnen. Met zo'n bon kun je terecht bij heel wat deelnemende Groot-Zedelgemse handelaars, waardoor we het "winkelhieren" nog eens extra stimuleren!

 

Dus... ga snel op ontdekking bij de vele diverse handelaars die ons mooie Zedelgem rijk is, en wie weet win je er nog iets mee!

Foto's: Henk Rogiers

Actie Koop Lokaal