Veldloop Loppem

In het kader van 'Wij(k)lopen' organiseert de sportdienst i.s.m. Moev op woensdag 5 juni een veldloop voor kinderen en volwassenen in het Park van Loppem. Voor beide wedstrijden: parking en ingang aan het Kasteel van Loppem, Steenbrugsestraat 26.

Vergeet niet om je school, club of vereniging te vermelden bij inschrijving om zo de sportiefste school, club of vereniging van Zedelgem te worden. Neem daarnaast deel aan minstens 3 wedstrijden van de wij(k)lopen en ontvang een goodie bag.

Veldloop voor kinderen

Op deze 6de editie van de scholenveldloop kunnen de kinderen zich op een sportieve manier uitleven en meten met hun leeftijdsgenootjes. 

Loopwedstrijden (gratis deelname):
± 550 m (1ste & 2de leerjaar)
± 700 m (3de & 4de leerjaar)
± 850 m (5de & 6de leerjaar)

Onthaal vanaf 13.15 u. Het eerste startschot klinkt om 14.00 u. De veldloop duurt tot ongeveer 16.00 u. Inschrijven kan via de turnleerkracht op school. Zit je niet in een Zedelgemse school, maar wil je toch deelnemen? Schrijf je dan in via de sportdienst.

Veldloop voor volwassenen

Dit jaar is er voor de 2de maal een recreatieve loopcross voor volwassenen. 

Loopwedstrijden (deelname: 3 EUR):
± 3 km (1 ronde)
± 6 km (2 rondes)
± 9 km (3 rondes)

Onthaal vanaf 18.00 u. Het startschot wordt gegeven om 19.00 u. 
Nieuw vanaf dit jaar is dat er tijdsregistratie is bij de wedstrijden voor volwassenen. 

Na afloop is iedereen welkom in de tennisclub om even na te praten. De eerste drie lopers van elke reeks worden hier ook nog even in de bloemetjes gezet.