Toelage coachingstrajecten lokale handelaars

Gemeente Zedelgem wil een motivator zijn om de lokale ondernemers aan te sporen om zich te laten bijstaan door professionele coaches.  

Als lokale steunmaatregel voor Zedelgemse handelaars, KMO-zaakvoerders, freelancers, HORECA-uitbaters, vrije beroepen, enz… keurde de gemeenteraad op 28 oktober 2021 een toelagereglement goed, die ondernemers toelaat om een persoonlijk coachingstraject te volgen.

Het gaat om volgende coachingstrajecten:

  • Quickwin: neem een helikoptervlucht over je onderneming en ontvang verschillende quick-wins waarmee je meteen aan de slag kan.
     
  • Financieel klankbord: krijg antwoord op je financiële vraagstukken, stippel een financieel traject uit of ga je op zoek naar (alternatieve?) financieringsbronnen voor je onderneming.
     
  • Leiding geven: ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap en leer omgaan met personeelsuitdagingen.

Individuele trajecten op maat 

De individuele trajecten op maat kunnen gevolgd worden bij UNIZO en kosten 230 à 250 euro. Men hoeft hiervoor geen UNIZO-lid te zijn.

Ieder coachingstraject komt eenmalig in aanmerking voor de toelage. De gemeente neemt 50% van het inschrijvingsrecht ten laste met een maximum van 250 euro per onderneming. Dit voor een periode met ingang op 1 december 2021 en eindigend op 31 december 2022. Het toelagereglement vind je onderaan deze pagina terug als document.

Ondernemersloket Zedelgem

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met het ondernemersloket van de gemeente: mail naar ondernemersloket@zedelgem.be of bel 050 288 330.