Oproep groepsaankoop provincie West-Vlaanderen

Bespaar op je energiefactuur

Ook dit jaar kun je opnieuw veel besparen op je energiefactuur! 

Hoe?
Schrijf je vrijblijvend in voor de 11de groepsaankoop groene stroom en gas van de Provincie West-Vlaanderen. De Provincie zoekt voor jou een voordelig contract voor 100% Belgische groene stroom en/of gas. Inschrijven kan via www.west-vlaanderen.be/besparen of bel 0800/18711 (ma t/m vr: 8u30 tot 18u00).

Waarom?
Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Bij vorige groepsaankopen bespaarden de deelnemers gemiddeld 200 euro op hun energiefactuur. Bovendien kies je bewust voor groene stroom die wordt opgewekt in België.

Hoe meer deelnemers, hoe groter de besparing kan zijn! Al meer dan 386.000 gezinnen en bedrijven gingen jou voor.

Stapte je eerder al over naar een voordelig (groepsaankoop)contract? Hou er dan rekening mee dat je energieleverancier je contract kan verlengen aan dure prijzen. Denk eraan: je kan op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract veranderen.

Wanneer?
Inschrijven kan vanaf december 2021 tot en met 8 februari 2022.
Op 25 februari 2022 krijg je een persoonlijk voorstel, dan zie meteen hoeveel je kan besparen. Het voorstel aanvaarden kan tot en met eind maart 2022.

Hulp nodig bij de inschrijving?
Het team van De Woonwinkel helpt u graag verder. Je kunt ons bereiken tijdens de kantooruren op 050/250138.
Indien we je telefonisch niet verder kunnen helpen dan maken we graag een afspraak. Dit op vrijdagvoormiddag 14 of 21 januari in ons loket in het gemeentehuis van Zedelgem.

Zorg alvast dat je jouw laatste jaarlijkse afrekening bij de hand hebt.