Kringwinkel 't Rad

kringloopwinkelIn Zedelgem kan je terecht in De Kringwinkel 't Rad voor zowat alle herbruikbare goederen: meubelen, huisraad, textiel, speelgoed, boeken en kleine elektrische toestellen. Je kan er tijdens de openingsuren ook zelf oude herbruikbare spullen afleveren. Het kringloopcentrum is niet verplicht alles te aanvaarden, zij accepteren alleen die goederen die zij na kleine herstellingen opnieuw te koop kunnen aanbieden.
Zedelgem heeft ook een 'revisie-afdeling (i.s.m. Recupel) voor grotere elektrische apparaten zoals wasmachines, koelkasten, TV's, video's, ... Op al deze apparaten wordt een garantie gegeven. Je kan er ook je defecte elektrische toestellen binnenbrengen (het snoer moet er wel nog aan hangen).

Het team van De Kringwinkel staat altijd klaar om je met raad en daad bij te staan. De winkel is gemakkelijk bereikbaar met de auto en heeft een ruime parking.
In het nostalgische cafetaria kan je nagenieten van een drankje en kleine versnaperingen.
De Kringwinkel wordt uitgebaat door vzw 't Rad, met financiële steun van het gemeentebestuur. 't Rad beheert ook de kringloopwinkels in Brugge, Blankenberge en Knokke.


Ontlenen van herbruikbare bekers
Herbruikbare bekers kunnen zowel in het centraal magazijn te Ruddervoorde als in de 6 winkels afgehaald worden (Zedelgem, Beernem, Brugge Langestraat, Brugge Expresweg, Blankenberge en Heist).
- 2.259 (provinciale) bekers van 25 cl. beschikbaar
- Gratis te ontlenen per (veelvoud van) 315 bekers. 
- Er wordt een waarborg van 0,15 euro per  beker gevraagd. Bij verlies of beschadiging wordt 0,70 euro per beker aangerekend.

0472/96.06.18 - centraal.magazijn@trad.be

> website


Thema: