Gratis afvalcontainers op evenementen

afvalcontainersHet gemeentebestuur biedt organisatoren van publieke evenementen in Zedelgem de mogelijkheid om 12 rolcontainers gratis te gebruiken om het afval op hun evenement eenvoudiger in te zamelen en eventueel een selectieve afvalinzameling mogelijk te maken.
De rolcontainers worden gratis uitgeleend, mits het betalen van een waarborg van 125 EUR, ongeacht het aantal ontleende containers. Deze waarborg is de waarde van één rolcontainer met bijhorende signalisatie (metalen bordje waarop duidelijk aangegeven staat waar het afval hoort). De rolcontainers worden geplaatst en afgehaald door de technische dienst, net voor en na het evenement. 

De rolcontainers kunnen gereserveerd worden bij de uitleendienst in de nieuwe loods van de technische dienst . Reservatie per mail of telefoon is pas definitief na het betalen van de waarborg op de uitleendienst. Ook dient men op de uitleendienst specifieke afvalzakken aan te kopen voor gebruik in de containers. Voor restafval worden er evenementenzakken verkocht aan 1,5 EUR per stuk, PMD-zakken zijn verkrijgbaar aan 0,25 EUR per stuk.

Het aanvraagformulier is verkrijgbaar bij de uitleendienst (in de loods van de technische dienst of je kan het hieronder downloaden).

  

Gerelateerd(e) document(en): 

Thema: