Evenementen / zaalverhuur

Voor de organisatie van een evenement op Zedelgems grondgebied of voor de huur van gemeentelijke of OCMW-accomodatie vul je onderstaand aanvraagformulier in.

Het gemeente- en OCMW-bestuur wil erkende en lokale verenigingen de kans bieden om hun accommodatie te gebruiken. Deze verenigingen willen we niet enkel financieel (d.m.v. subsidies), maar ook logistiek blijven ondersteunen. 
De gemeentelijke en OCMW-accommodaties worden in de eerste plaats ter beschikking gesteld aan verenigingen. Het gemeentebestuur is van oordeel dat onze verenigingen voor een sociale component zorgen door inwoners samen te brengen, plezier te maken, jeugdopleiding te verzorgen, etc. 

Het gebruik van de accommodaties door particulieren wordt beperkt tot vier locaties  (GlaZ, Jonkhove: dienstencentrum en grote zaal - Bosserij: polyvalente zaal - Jeugdcentrum: instuif- en polyvalente zaal). Daarnaast wordt het tarief voor deze zalen door particulieren verhoogd (300 EUR) en wordt de aanvraagtermijn voor particulieren beperkt tot maximaal 6 maanden voor de activiteit.

Raadpleeg via onderstaande links het zaal- en tariefreglement en bekijk de verschillende accomodaties.

 

 

Gerelateerd(e) document(en): 

Thema: