Dagverzorgingscentrum 'Klaverbilk' in Zedelgem

Doel en doelgroep
Het dagverzorgingscentrum (DVC) Klaverbilk zet zich in om ouderen een aangename en zinvolle dagbesteding te bieden met zorg. Het centrum vormt hierbij een ondersteuning voor de mantelzorg en een aanvulling voor de thuiszorg. Dagelijks kunnen er maximaal 15 bezoekers (meestal 65+) terecht, waaronder ouderen die hulpbehoevend, semi-valide of eenzaam zijn. Kandidaten uit groot-Zedelgem krijgen voorrang.

Aanbod
Dagelijks bied DVC Klaverbilk diverse activiteiten aan, rekening houdend met de interesses en mogelijkheden van hun gebruikers (bv. soep maken, gymnastiek, woordzoekers, quiz, bingo, wandeling, …). Er wordt een middagmaal geserveerd en diverse koffiepauzes zijn voorzien.
Indien gewenst, kunnen de gebruikers beroep doen op extra dienstverlening: kapper, pedicure, een douche nemen, … Kinesitherapie is mogelijk vanaf een bepaalde zorgbehoefte. Het dagverzorgingscentrum beschikt over een eigen bus met rolstoellift.

Elke werkdag open van 8.30 tot 16.30 u.

Accommodatie
Het dagverzorgingscentrum beschikt over een inkomhal, ingebouwde keuken, zitruimte, bureau, eetruimte, rustkamer, doucheruimte, lockers, bergruimte en 3 aangepaste toiletten.

 
DVC Klaverbilk
Fazantenlaan 89
8210 Zedelgem
 
Contact: Jasmine Decloedt, coördinator (050/82.66.36 - info@zwz.be)
 

Thema: