Bibliotheek Veldegem

De uitleenposten zijn 6u per week open en hebben een beperkte maar actuele collectie die vooral gericht is op jeugd en senioren. Je kan er terecht voor boeken, wisselcollecties grootletterboeken, kranten, tijdschriften, strips voor jeugd, dvd’s voor jeugd, internet, afdrukken, inscannen en kopiëren van documenten.

Je kan je lenerspas zowel gebruiken in de hoofdbibliotheek als in de uitleenposten. De ontleende materialen dien je terug te brengen waar je ze geleend hebt. Enkel tijdens de sluitingsperioden van de uitleenposten tijdens de zomervakantie is het mogelijk om materialen van de uitleenposten in de hoofdbibliotheek terug te brengen.

Om na te gaan wat we in onze collectie hebben, kun je de online catalogus raadplegen. Je ziet er ook meteen of iets al dan niet in de bibliotheek beschikbaar is. Vind je niet wat je zoekt in onze bib? Het is mogelijk om materialen te laten opsturen vanuit een andere bib via IBL (interbibliothecair leenverkeer). Hiervoor dien je persoonlijk naar de bib te komen. Deze service kost 1,00 EUR.

Thema: