Harmonie Kunst na Arbeid presenteert 'Summer of Music’

Na 2 moeilijke jaren wegens gekende redenen stelt de harmonie 'Kunst na Arbeid' trots hun nieuw concept voor: een muzikaal KNA-weekend ‘Summer of Music’.

Zaterdag 25 juni 2022 - Concert 

De muzikanten hebben er lang moeten op wachten, de instrumenten zijn opnieuw volledig afgestoft en samen met dirigent Jos Vanbesien zijn ze volledig klaar om opnieuw het beste van zichzelf te geven op het jaarlijkse concert.

De harmonie hoopt dan ook jullie massaal te mogen verwelkomen op hun concert op zaterdag 25 juni om 20u00. Het concert vindt plaats in de sporthal van de Bosserij (Acaciastraat 31A, 8210 Veldegem).

 

Zondag 26 juni 2022 - Show 'Legends op Pop'

Ook de majorettes en drumband geven dit jaar het beste van zichzelf tijdens ‘Legends of Pop’ op zondag 26 juni om 14u00. De show vindt plaats in de sporthal van de Bosserij (Acaciastraat 31A, 8210 Veldegem).

De majorettegroep, onder leiding van Britt Vanbesien, zal deze namiddag de grootste popartiesten eren. De meisjes staan alvast te popelen om jullie een onvergetelijke namiddag te bezorgen.

Tijdens de lockdown heeft de drumband zichzelf opnieuw uitgevonden. Lesgevers Joeri Smessaert en Brent Vanbesien gooiden de vorige ‘banemarsen’ overboord en gingen voor een totaal nieuwe uitstraling. Wil je graag 1 van de eerste zijn die deze transformatie live aan het werk ziet? Kom dan zeker kijken!  Er werd geïnvesteerd in een heleboel nieuwe trommels, nieuwe kledij en vooral nieuwe muziek.

 

Kaarten zijn te verkrijgen bij de bestuursleden of online via www.knaveldegem.be/summerofmusic.

  • Inkomkaart voor concert van de harmonie op zaterdag: €10,00
  • Inkomkaart voor show majorettes en drumband op zondag: €5,00 (inclusief een stukje taart)
  • COMBITICKET voor zaterdag en zondag: €12,50
  • Kinderen jonger dan 12 jaar mogen heel het weekend gratis binnen.