Bibliotheek Zedelgem

proxy

De bib… Het leven van A tot Z

Bij ‘de bib’ denkt iedereen spontaan aan boeken. Dat klopt uiteraard, maar de bib is veel meer dan dat. In de bib kun je terecht met al je vragen. De bibmedewerkers nemen graag de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar de gewenste informatie, een goed boek, je in contact te brengen met specialisten,…

 

De bib is er voor iedereen: er is een ruim en actueel aanbod voor kinderen, jongeren,volwassenen, moeilijke lezers en slechtzienden. Je vindt er prentenboeken, eerste-leesboekjes, verhalende boeken, luisterboeken, strips, romans, informatieve boeken, cd’s, dvd’s, blu-ray. Als je lid wordt van de bibliotheek kan je deze materialen ontlenen op je lenerspas.

Ook wie geen lid is van de bibliotheek is welkom om in de bib op internet te surfen en databanken te raadplegen, kranten te lezen, tijdschriften en boeken in te kijken. Op dinsdagvoormiddag en donderdagnamiddag is er zelfs gratis koffie en thee voorzien.

De hoofdbibliotheek maakt deel uit van de Groene Meersen. De bibliotheek is 30u per week open en heeft een uitgebreide collectie Nederlandstalige en anderstalige boeken, grootletterboeken, kranten, tijdschriften, strips voor jeugd en volwassenen, luisterboeken, cd’s, dvd’s en blu ray, Je kan er ook terecht voor internet met databanken, afdrukken, inscannen en kopiëren van documenten.

Thema: